ACTUALITATE 14 decembrie 2016

Bilanțul CSM Sfântu Gheorghe: 28 de campioni naționali, trei campioni europeni și o sportivă la Jocurile Olimpice

de Sever Ioan Miu | 1480 vizualizări

Directorul George Carcadia a prezentat miercuri, într-o conferință de presă, rezultatele pe 2016 ale Clubului Sportiv CSM Sfântu Gheorghe.

„A fost un an foarte bun pentru CSM Sfântu Gheorghe. În 2016, pe secții, atletismul are 9 titluri naționale, două locuri II și un loc III, un loc II la Campionatul Balcanic, două titluri la Campionatul European și două locuri III. În ceea ce privește luptele - 6 titluri naționale, două locuri III, o campioană balcanică și două locuri III la Balcaniadă. De asemenea, tot la lupte, avem un titlu de campioană europeană și unul de vicecampioană mondială, obținute de Incze Kriszta”, ne-a spus directorul.

„La judo avem un titlu național, trei vicecampioni și un loc III. La arte marțiale avem 12 titluri naționale, 7 vicecampioni, 8 locuri III. Tot la această secție avem trei titluri balcanice și două locuri III la Balcaniadă”, a mai spus oficialul CSM. „Anul acesta, CSM Sfântu Gheorghe, pentru prima dată, a depășit 20 de titluri naționale, fiind în total 28 de titluri naționale, 12 de vicecampioni, 12 locul III, 4 titluri la Balcaniadă, un vicecampion balcanic și patru medalii de bronz la această competiție. La Campionatele Europene avem trei titluri și două locuri III și un loc II de Campionat Mondial. De asemenea, avut și o sportivă la Jocurile Olimpice, pe Claudia Bobocea“, a subliniat Carcadia, adăugând: „La sportivii legitimați, în urmă cu un an aveam în jur de 140 de sportivi, acum sunt 160 legitimați în cadrul CSM (...). De asemenea, avem sportivi în componența loturilor naționale. La atletism le avem pe  Bobocea Claudia, - care intră și în componența Lotului Olimpic -, pe Ganciu Iulian și pe Trofin Cosmin. La lupte, în Lotul Olimpic pe Incze Kriszta, iar la Lotul Național, pe Popescu Adina și Linguraru Mădălina; îi mai avem, la Centrul Național de Excelență pe Nichifor Levente (juniori III) și pe Orban Norbert (cadeți)”, a mai zis George Carcadia.

Totodată, din secția de judo, o sportivă este la Lotul Național, la handbal fiind vorba de doi jucători. „Mai amintesc și că handbalul progresează an de an. Juniorii III s-au calificat în 2016 la turneul final (...) și sperăm că în doi ani de zile să avem o echipă frumoasă in divizia A“, a adăugat Carcadia.

„Trebuie felicitați toți sportivii, antrenorilor, până și oamenii care muncesc în fiecare zi, punând umărul la această muncă titanică, arătând că CSM este un club foarte serios, cu rezultate deosebite. Mulțumim, totodată, tuturor colaboratorilor și sponsorilor. Urăm tuturor Crăciun Fericit și un an bun și-i asigurăm că CSM-ul va fi tot în față!” a încheiat directorul Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe.

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ionel, 15 decembrie 2016
FELICITARI !!! Sa speram ca CSM -ul nu se va transforma in SEPSI sau OSK .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.