ACTUALITATE 24 februarie 2023

Bătaie cu briceagul și ciocanul, în Zagon

de David Leonard Bularca | 5028 vizualizări

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Covasna au aplanat un conflict izbucnit între mai multe persoane care se aflau pe terasa unui bar din Zagon, marți seara, pe 21 februarie. Un bărbat și concubina lui​ ar fi vrut să lovească alte două persoane, de 36 și 37 de ani, folosind un briceag și un ciocan. Unul dintre cei implicați a ajuns la spital în urma incidentului, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna.

Bărbatul și iubita sa au fost ulterior reținuți pentru 24 de ore. 

„În seara zilei de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Covasna, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza localității Zagon, au constatat faptul că, pe terasa unui bar, are loc un conflict între mai multe persoane.

După ce polițiștii au intervenit și au aplanat conflictul, au demarat efectuarea verificărilor pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Astfel, din cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 26 de ani, împreună cu concubina sa de 25 de ani, ar fi agresat fizic, folosind un briceag și un ciocan, doi bărbați de 37, respectiv 36 de ani”, conform comunicatului de presă. 

Unul dintre bărbați a fost transportat la spital. 

„În urma loviturilor suferite, unul dintre bărbați a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, arată aceeași sursă. 

Cercetările polițiștilor continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.