ACTUALITATE 16 mai 2022

Barcani: îi arăți primarului dovada că cineva a aruncat gunoi pe spațiul public și primești 100 de lei

de David Leonard Bularca | 1329 vizualizări

Totodată, au fost montate camere de supraveghere într-o zonă din comună unde de obicei oamenii aruncă deșeuri 

Primarul comunei Barcani, Nicolae Pastor, a anunțat că au fost montate camere de supraveghere pe drumul care leagă comunele Barcani și Zagon, pentru ca oamenii care aruncă gunoaie în acea zonă să fie sancționați. Mai mult, edilul a spus și că cine îi arată dovezi clare (fotografii /videoclipuri) cu persoane care aruncă gunoaie va primi, din salariul primarului, 100 de lei. Amenda pentru aruncarea necorespunzătoare a deșeurilor este între 1.000 și 2.500 de lei, a mai punctat Nicolae Pastor. 

„Privind celelalte zone în care nu am reușit încă să amplasăm camere video, din salariul meu, voi oferi RECOMPENSĂ 100 lei pentru persoanele care vor veni cu dovezi clare și concrete (foto/video) cu cei ce abandonează deșeuri în păduri, drumuri lăturalnice, câmpuri sau cursuri de apă! Promit că voi păstra confidențialitatea celui ce sesizează aceste fapte! Mulțumesc clasei de elevi a 5-a A, a domnului profesor Marius Murea, pentru implicarea de care au dat dovadă în a salubriza în mare parte pădurea dintre Barcani și Zagon”, a scris primarul pe grupul de Facebook „Împreună pentru Barcani”.

Zilele trecute elevii din comuna Barcani au strâns aproape trei tone de gunoaie de pe raza localității. Echipa de elevi care a strâns cele mai multe deșeuri, clasa a V-a A, a primit drept premiu 5.000 de lei pentru organizarea unei excursii de două zile, plus transport gratuit. 

Sursa foto: Nicolae Pastor / Facebook

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.