ACTUALITATE 2 martie 2014

Audiențe la Avocatul Poporului

de Monica Vrânceanu | 92 vizualizări

Miercuri vor avea loc audienţe la Prefectura Covasna

Instituția Avocatului Poporului – Biroul Teritorial Brașov dă startul audiențelor din acest an în județul Covasna, astfel că miercuri, 5 martie, se vor ține audiențe în incinta Prefecturii Covasna, cu începere de la ora 10.

În general, oamenii vin la aceste audiențe cu solicitări de sfaturi și mediere legate de drepturile de proprietate, pe diversele legi ale Retrocedărilor. Dar sunt și altfel de cauze în care oamenii caută sfaturi. Audiențele și sfaturile specialiștilor din cadrul Instituției Avocatului Poporului sunt gratuite.

Audiențele Avocatului Poporului au fost reluate la finele anului trecut, după o pauză de aproape un an, însă au venit ca o necesitate în acest sens, județul nostru fiind destul de limitat și izolat în legătura cu această Instituție.

Avocatul Poporului este o instituţie de stat autonomă care contribuie la soluţionarea conflictelor dintre persoanele fizice şi autorităţile administraţiei publice, respectiv dintre persoanele fizice şi societăţile comerciale aflate sub autoritatea autorităţilor administraţiei publice, pe cale amiabilă, prin mediere şi dialog. Instituţia Avocatul Poporului nu se implică în procese şi nu poate formula acţiuni în justiţie, fiind exclusă competenţei sale activitatea specifică autorităţii judecătoreşti.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.