ACTUALITATE 19 octombrie 2014

Au început înscrierile pentru „Bursa Sfântu Gheorghe”

de Covasna Media | 182 vizualizări

Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe anunţă, pentru al şaselea an consecutiv, programul burselor de Excelenţă – „Bursa Sfântu Gheorghe”.

Pentru bursele acordate anual o singură dată, în cuantum de 3.000 lei fiecare, pot aplica elevii claselor a XII-a cu rezultate excelente la învăţătură.

Alături de rezultatele la învăţătură, se iau în considerare şi participarea la olimpiade şi rezultatele obţinute, abilităţile de organizare ale elevilor şi colaborarea acestora cu organizaţii nonguvernamentale sau consilii ale elevilor.

Vor beneficia de aceste burse primii cinci elevi care vor obţine cele mai mari punctaje, iar despre acordarea burselor va decide Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe.

Depunerea dosarelor pentru obţinerea burselor de excelenţă „Bursa Sfântu Gheorghe” se face la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii şi Registratură al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, până la data de 13 noiembrie 2014.

Dosarul de aplicare trebuie să cuprindă: cartea de identitate, scrisoare de intenţie, CV, adeverinţă pentru mediile anuale de la unităţile de învăţământ unde îşi desfăşoară activitatea, copii xerox după diplome; copii după certificatele de participare; recomandări din partea organizaţiilor; alte documente care atestă performanţele şcolare.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii şi Registratură al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, şi pe site-ul Primăriei www.sfantugheorgeinfo.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Asociatia ProCovasna, 21 octombrie 2014
in urma cu cativa ani, domnul primar Antal Arpad a acordat o astfel de bursa si lui Sipos Lehel, membru marcant al organizatiei extremiste maghiare HVIM. cam in aceste directii sunt canalizati banii citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.