ACTUALITATE 7 februarie 2012

Atenţie la intermedierile de muncă în străinătate!

de Mediafax | 41 vizualizări

Anchetă a Poliţiei după ce şase persoane au fost înşelate de o firmă.

Poliţia din judeţul Covasna a început o anchetă după ce şase persoane au sesizat că au fost înşelate de către reprezentanţii unei firme de intermediere care le-au promis locuri de muncă în Germania şi Austria, prejudiciul fiind de peste 3.200 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Buzsi Andrea, şase persoane din zona Târgu Secuiesc au sesizat, în perioada 2-6 februarie, Secţia 2 Poliţie Rurală Târgu Secuiesc cu privire la faptul că au fost înşelate de către reprezentanţii unei firme de intermediere de locuri de muncă, cu sediul în Arad.

Cele şase persoane au aflat de pe internet despre această firmă şi s-au deplasat la Arad, unde au încheiat în 22 noiembrie contracte de intermediere.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii firmei au pretins şi au primit de la fiecare parte vătămată suma de 540 de lei, pentru a le asigura locuri de muncă în Germania şi Austria.

Reprezentanţii firmei le-au spus celor şase persoane că urmează să plece la muncă în jurul datei de 20 ianuarie 2012, însă nu le-au mai contactat.

Conform poliţiştilor, cele şase persoane au încercat să ia legătura cu reprezentanţii firmei, dar aceştia nu au mai putut fi contactaţi.

Prejudiciul în acest caz este de 3.240 de lei, fiind făcute cercetări pentru înşelăciune.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.