ACTUALITATE 14 noiembrie 2016

Apel de participare la un studiu pe tema produselor locale, desfăşurat la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 321 vizualizări

Fundația Comunitară Covasna și reprezentanții Universității Sapientia, Facultatea din Miercurea Ciuc, desfăşoară în judeţul Covasna un studiu despre obiceiurile cumpărătorilor. Coordonatorii lansează un apel către populație, pentru a participa activ la desfășurarea cercetării, „al cărei scop este întărirea economică a comunității”.

În această idee, cercetătorii invită cetăţenii să ia parte la o discuție tip focus grup pe tema produselor şi serviciilor locale, care va avea loc la Sfântu Gheorghe, în 18 noiembrie, între orele 17 şi 19.

„Participarea la discuție este voluntară și nu necesită pregătire prealabilă, cercetătorii dorind să afle părerea și așteptările participanților cu privire la produsele/serviciile locale. (...) Pentru mai multe informații, persoanele interesate sunt rugate să apeleze – până joi 17 noiembrie ora 12 – numerele de telefon 0742 083 342 sau 0745 358 579”, arată un comunicat de presă al coordonatorilor de proiect.

Mai mult, cei care doresc să participe la studiu, dar nu vor să ia parte la discuţiile directe din cadrul focus grupului, pot să completeze formularul, disponibil la adresa: https://goo.gl/forms/bIN6Q4jcYRyVJVdj2 şi să îl trimită pe adresa fundației hka@hka.ro, cel târziu până la data de 30 noiembrie.

Participanţii la focus grup vor fi recompensaţi cu vouchere în valoare de 50 de lei fiecare. Pentru cei care participă la studiul online, „Fundația va oferi un premiu de 1.000 lei, prin tragere la sorți între persoanele care vor trimite formularul completat”, arată comunicatul de presă.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.