ACTUALITATE 26 iulie 2013

Antal Árpád: Suntem deschiși oportunităților de dezvoltare alături de Brașov

de Monica Vrânceanu | 104 vizualizări

Autoritățile locale din Sfântu Gheorghe și cele din Brașov colaborează pe o serie de proiecte menite să strângă legăturile de viitor între cele două orașe. Unul dintre aceste proiecte vizează realizarea unui drum expres pe DJ Sfântu Gheorghe – Ilieni – Hărman – Brașov, care ar face posibilă parcurgerea distanței între cele două orașe în 20 de minute.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, susține că orașul are o colaborare foarte bună cu municipiul Brașov, iar realizarea drumului expres ar veni în întărirea relațiilor și în beneficiul locuitorilor din cele două așezări urbane.

„Este adevărat, există un astfel de proiect, însă deocamdată totul este la nivelul de discuții, nu am văzut niciun document în acest sens, așa că suntem încă extrem de departe de a semna acte. Dar pot spune ferm și clar că da, avem mai multe proiecte de colaborare cu Brașovul, suntem în permanent contact cu autoritățile locale de acolo și dacă e ceva ce putem face în folosul locuitorilor din Sfântu Gheorghe, sigur facem”, ne-a declarat primarul Antal.

Primarul a ținut să dea asigurări că nu se opune colaborării pe proiecte economice și de dezvoltare cu Brașovul, dorind să răspundă astfel declarațiilor recente ale președintelui PDL Covasna, Codruț Opaiț, care spunea că în vreme ce primarul Brașovului, George Scripcaru, are documentele gata pentru drumul expres, Antal Árpád întârzie semnarea acestora.

În context, Antal și-a exprimat speranța că discuțiile de la nivel guvernamental, legate de realizarea unei autostrăzi Bacău – Brașov se vor concretiza, arătând că asta ar fi o ocazie excelentă pentru Sfântu Gheorghe, care astfel s-ar conecta foarte ușor la beneficiile oferite de o așa investiție.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.