ACTUALITATE 27 aprilie 2017

Angajații APM Covasna au protestat din nou

de Iulia Drăghici - Taraș | 1956 vizualizări

Angajații Agenției pentru Protecția Mediului Covasna au luat parte joi, 27 aprilie, între orele 11:00 și 13:00, la un nou protest spontan. Este deja a treia oară anul acesta când personalul APM Covasna își exprimă public nemulțumirea legată de inechitățile salariale.

Potrivit Sindicatului Liber Independent al APM Covasna, evenimentul de joi este un „ultim semnal de alarmă înaintea declanșării conflictului colectiv de muncă întrerupând activitatea pe timp nelimitat”, conform unui comunicat de presă.

„Având în vedere că în urma protestelor anterioare din data de 14.03.2017 și 21.03.2017 nu a existat nicio reacție de susținere din partea Ministerelor /Guvernului /factorilor politici privind eliminarea discriminării angajaților din Agențiile Județene pentru Protecția Mediului și Agenția Națională pentru Protecția Mediului ne vedem nevoiți să continuăm protestele, astfel încât astăzi, 27.04.2017, între orele 11,00-13,00 angajații APM Covasna, APM-urilor din țară și ai ANPM vor fi într-un nou protest spontan, ca expresie a situației disperate și umilitoare în care ne aflăm. (...) Sindicatul Liber Independent al APM Covasna, afiliat Federației Sindicatelor Unite din Mediu, este alături de angajații ANPM și APM-urilor și solicită decidenților politici adoptarea de măsuri urgente pentru eliminarea discriminărilor salariale față de alți funcționari publici, care au primit creșteri salariale substanțiale în ultimii ani”, arată comunicatul de presă transmis de Sindicatul Liber Independent al APM Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.