ACTUALITATE 27 iunie 2021

Amenzi pentru consum și vânzare de alcool în apropierea unei secții de votare din Ozun

de Iulia Drăghici - Taraș | 1789 vizualizări

IPJ Covasna anunță că două persoane au fost sancționate pentru consum și comercializare de băuturi alcoolice în apropierea unei secții de votare din Ozun.

Astăzi, 27 iunie, ora 13.25 , IPJ Covasna a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în fața unui bar din comuna Ozun, în apropierea unei secții de votare se consumă băuturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat care consuma băuturi alcoolice în exteriorul unui local, în cauză fiind luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2.200 lei, atât a acestuia cât și a vânzătoarei care a comercializat băuturi alcoolice la o distanță mai mică de 500 m de secția de votare, sancțiune prevăzută de art. 81, alin. 5 din Legea 115/2015”, a transmis IPJ Covasna.

Locuitorii comunei Ozun își aleg astăzi un nou primar, după ce edilul reales în 27 septembrie, Ráduly István, primar din 2004, a fost numit în funcția de prefect al județului Covasna. În cursa pentru această funcție au rămas două candidate, Bordás Enikő (UDMR) și Kloos Paula (PNL), prezentate în ordinea în care sunt trecute pe buletinele de vot.

Prezența la vot în jurul orei 16:00 era de aproape 30%. 

Alte detalii, AICI. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.