ACTUALITATE 7 martie 2023

Amenzi de aproape 28.000 de lei date de polițiști la sfârșitul săptămânii trecute

de David Leonard Bularca | 689 vizualizări

Polițiștii covăsneni au dat amenzi în valoare de aproape 28.000 de lei la finalul săptămânii trecute, după ce au acționat cu aparate radar între Târgu Secuiesc și Lemnia, dar și între Târgu Secuiesc și Valea Seacă. Din cele 67 de amenzi, 59 au fost pentru nerespectarea limitei de viteză, conform unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna. 

„În cursul sfârșitului săptămânii trecute, polițiștii rutieri și cei din structurile de ordine publică au desfășurat o serie de acțiuni pe drumurile publice din județul Covasna. Astfel, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Poliției Municipiului Târgu Secuiesc au acționat cu echipamente radar pe Drumul Național 11 – pe sectorul cuprins între localitățile Târgu Secuiesc și Lemnia, respectiv pe Drumul Național 11B – pe sectorul cuprins între municipiul Târgu Secuiesc și localitatea Valea Seacă.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale în valoare de 27.695 de lei, dintre care 59 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, se arată în comunicatul de presă. 

Totodată, polițiștii din Covasna au sancționat 22 de bicicliști pentru nerespectarea legislației aflate în vigoare.

„De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu polițiști rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției Stațiunii Covasna și Secției de Poliție Rurală Covasna, au acționat pe raza stațiunii Covasna, în vederea depistării și sancționării pietonilor și bicicliștilor care încalcă prevederile legale privind circulația pe drumurile publice, aplicând 41 de sancțiuni contravenționale, din care 22 pentru abateri săvârșite de bicicliști”, conform aceleiași surse. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.