ACTUALITATE 15 mai 2024

Alergarea „bookuroșilor” din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 527 vizualizări

Târgul de carte Sepsi Book lansează o provocare specială care aduce la un loc iubitorii de lectură și pe cei de mișcare. Este vorba despre cursa comunității, „Aleargă bookuros”, care va avea loc sâmbătă, 25 mai. Pe lângă o stare fizică bună, poți câștiga și cărți interesante, transmit organizatorii. 

„Și în acest an ne vom alinia cu toții la linia de start pentru a îmbina plăcerea lecturii cu bucuria mișcării. Caută-ți pantofii de alergare și încalță-te cu ei pe 25 mai ca să alergi alături de noi la cursa comunității Sepsibook și Fitness Tribe!

Nu contează dacă ești sportiv începător, avansat sau cu o rutină deja stabilită, alătură-te nouă și descoperă bucuria alergării împreună și poți câștiga cărți interesante!”, se arată în invitația la eveniment. 

Startul se dă sâmbătă dimineața la ora 8:00 din fața literelor #SEPSI, pe direcția Sepsi Arena. 

Dintre participanți, 10 norocoși, aleși prin tragere la sorți, vor primi cărți cadou de la editurile partenere. 

După tragerea la sorți ne vom întoarce, alergând împreună până la #SEPSI, parcurgând o distanță totală de 7,4 km. Înscrie-te ca participant! Te invităm să scriem împreună povestea sportivă a târgului de carte Sepsibook”, mai arată anunțul concursului. 

Și liceeni sunt invitați la un concurs special marca Sepsi Book. Aceștia pot câștiga pachete cu diverse cărți dacă se înscriu, până în 19 mai, cu o fotografie originală care să reprezinte una din călătoriile/experiențele lor de până acum. Detalii sunt AICI

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.