ACTUALITATE 8 februarie 2023

Ajutoare pentru Turcia, din Covasna. Donațiile se strâng la TAM

de David Leonard Bularca | 1084 vizualizări

Managera Teatrului „Andrei Mureșanu” (TAM), Anna Maria Popa a anunțat, pe Facebook, că astăzi se strâng alimente neperisabile și pături pentru a veni în sprijinul oamenilor din Turcia, aflați în nevoie după cutremurele care au distrus țara și au ucis mii de oameni. Joi dimineața toate donațiile vor pleca spre Turcia.

„Oare chiar e februarie luna iubirii și dacă da, ce iubire e mai mare decât iubirea de oameni?

Urmăresc cu sufletul frânt ce se întâmplă în Turcia și e clar că în cazuri de urgență civilii pot reacționa cel mai prompt, deoarece nu au de așteptat după aprobări și autorizații.

Astfel, eu personal și colegii mei din Teatrul Andrei Mureșanu împreună cu Vasile Antonie Tămaş, cel mai activ om când e vorba de a ajuta semenii, am hotărât să colectăm foarte rapid alimente și pături și mâine dimineață să pornim cu 3 dube spre Turcia, se arată în prima parte a mesajului publicat de Anna Maria Popa.

Cei care nu sunt din Sfântu Gheorghe, dar vor să sprijine demersul, trebuie să știe că duba care va pleca din reședința județului Covasna se va opri și pe traseu.

Alimentele neperisabile pot fi aduse la Teatrul Andrei Mureșanu pe toată durata zilei de azi, urmând duba să pornească mâine dimineață pe traseul Vâlcele, Brașov, Ploiești, București, Constanța.

Dacă cineva vrea să doneze pe traseu, ne oprim cu drag.

Ne-am mai mobilizat și alte dăți în mod exemplar, haideți să o facem și acum!

Veniți la TAM și donați! Turcia are nevoie de ajutor, haideți să vedem cum putem contribui și noi”, a mai scris Anna Maria Popa.

Sediul TAM se află pe strada Kőrösi Csoma Sándor, nr. 10.

Preotul Vasile Antonie Tamaș a spus, pentru redacția noastră, că vor urma și alte transporturi cu ajutoare către Turcia.

Sursa foto: Facebook/IGSU. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.