ACTUALITATE 27 octombrie 2016

Agenda sportivă a weekend-ului

de Sever Ioan Miu | 789 vizualizări

Fie că preferă fotbalul, baschetul sau handbalul, iubitorii sportului covăsnean nu vor fi dezamăgiți în acest weekend.

Sepsi OSK speră la un 1-0 cu Chindia Târgoviște

Sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK va primi vizita formației Chindia Târgoviște. „Meciul (...) sperăm că o să-l abordăm cu toată echipa, în același fel cum l-am abordat pe cel cu Universitatea Craiova și-atunci cred că putem să câștigăm (...) măcar cu 1-0“, a declarat pentru Observatorul de Covasna patronul clubului, Diószegi László.

Partida de fotbal va fi difuzată în direct la postul de televiziune DigiSport 1,  sâmbătă, de la 11:30.

Sâmbătă, baschet, duminică, handbal

Tot sâmbătă, de la ora 18:30, formația de baschet feminin Sepsi SIC întâlnește Universitatea Cluj-Napoca. Meciul va avea loc în Sala sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

Duminică, de la ora 10, echipa de handbal feminin ACS Sepsi SIC are meci cu cea din Timișoara. „Timișoara este o echipă incomodă, ne-a bătut anul trecut în deplasare și cu greu am câștigat acasă cu trei goluri. Alternează meciurile bune cu cele slabe, dar cred că noi suntem mai buni și trebuie să arătăm acest lucru pe teren, ne-a declarat antrenorul fetelor, Vida Attila. Totodată, echipa de handbal băieți Juniori III a CSM Sfântu Gheorghe întâlnește duminică Făgărașul, în deplasare.

Teme articol: partide SPORT fotbal agenda
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.