ACTUALITATE 29 decembrie 2021

Actor Fest, ales evenimentul anului în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1291 vizualizări

Festivalul-concurs de teatru de la Sita Buzăului, Actor Fest, care a ajuns la a IV-a ediție, a fost desemnat de cititorii Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro evenimentului anului 2021 în cadrul campaniei Superlativele CovasnaMedia.

Anul acesta, la „ActorFest – Teatru în comuna ta!”, derulat în 28 noiembrie la Sita Buzăului, dar cu transmisiune online pentru public, au fost înscrise în competiție 31 de scenete, cuprinse în peste patru ore de spectacol.

„Am primit cu stupoare vestea, pentru că nu mă așteptam. Am văzut cu cine concurăm, Întorsura Fest, un eveniment iarăși foarte bun. Ne-am bucurat că există la Întorsura, plus că suntem vecini acolo. Și DButanT, pe care îl apreciez enorm, Anna Maria Popa fiind prietena noastră și cea care e sprijin la Actor Fest an de an în juriu, și rezistă eroic. Când am văzut mail-ul în care am fost anunțată că am câștigat am spus: „Wow! Nu pot să cred, trebuie să mai citesc încă o dată!”. M-am bucurat foarte mult că evenimentul a fost apreciat și le mulțumesc foarte mult celor care au votat și au crezut în eveniment. (...) El va continua, nu ne oprim aici. Ajungem la a V-a ediție, sperăm că va fi o ediție fizică. Nu avem de gând să ne oprim, va merge atâta timp cât există dorință din partea copiilor”, ne-a declarat în 22 decembrie, după decernarea premiilor de la Superlativele anului, înmânate de colectivul Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, organizatorul principal al evenimentului, Otilia Buzea.

Aproape 2.700 de voturi au decis Superlativele CovasnaMedia.ro, în perioada 11 – 18 decembrie.

Câștigătorii au fost pe 22 decembrie la redacția Observatorul de Covasna din Sfântu Gheorghe, unde au primit felicitările noastre, o diplomă și câte un trofeu creat special pentru acest eveniment.

„Superlativele CovasnaMedia” este o campanie cu tradiție a publicației Observatorul de Covasna și un prilej de a aduce împreună comunitatea din jurul acestui ziar, rămas singurul cotidian de limbă română din județ.

Foto: Volker Vornehm.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.