ACTUALITATE 8 ianuarie 2015

Acoperiş cuprins de flăcări la Turia

de Covasna Media | 119 vizualizări

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna a fost informat miercuri seara despre producerea unui incendiu la acoperişul unei case de locuit din localitatea Turia.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Târgu Secuiesc, ce au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Flăcările se manifestau la acoperişul casei confecţionat din lemn cu învelitoare din plăci de carton bituminos şi la camerele de la mansardă.

Pompierii militari au localizat focarele şi au izolat incendiul pentru a împiedica extinderea flăcărilor la întreaga construcţie şi la casele vecine.

În urma intervenţiei ce a durat mai bine de două ore, au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, bunuri şi mobilier aflate la mansarda construcţiei.

Nu au existat victime omeneşti, iar cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic cauzat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Plutonier Marian-Marius Tolvaj

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.