ACTUALITATE 2 noiembrie 2017

Accident ușor produs pe fondul vitezei neadaptate

de Covasna Media | 750 vizualizări

Miercuri dimineață, în jurul orei 05:15, pe DN 11 în localitatea Lemnia, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 61 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile unde s-a răsturnat. În urma acestui eveniment atât șoferul cât și un bărbat de 40 de ani, pasager în autovehicul, au suferit răni ușoare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

Pentru a evita implicarea în accidente rutiere, polițiștii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să circule cu multă atenție și să adapteze în permanență viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere. Nu bruscați comenzile autovehiculului și folosiți cu preponderență frâna de motor pe un carosabil umed ori acoperit cu gheață sau polei.

La fel de important: nu plecați la drum în această perioadă dacă nu aveți autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația pe timp de iarnă și, înainte de a porni, informați-vă despre starea drumurilor pe care urmează să vă deplasați.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.