ACTUALITATE 21 noiembrie 2012

Accident mortal la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 1564 vizualizări

Patronul unei crescătorii de bovine a murit într-un accident de circulație.

Accident mortal Sfantu GheorgheMarţi dimineaţă la ora 5, un prosper om de afaceri și-a pierdut viața în urma unui accident de circulație. F. Manuel Cezar se îndrepta dinspre Brașov către sediul firmei sale din Ghidfalău, când pe strada Lt. Păiuș David din Sfântu Gheorghe s-a ciocnit frontal cu o cisternă care circula regulamentar. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și ISU, șoferul vinovat de producerea accidentului nemaiputând fi salvat.

„Detaşamentul Sf. Gheorghe a intervenit cu 4 echipaje, o autospecială cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Victima a fost descarcerată dintre fiarele contorsionate ale autoturismului de către pompierii militari şi paramedicii covăsneni. Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare şi a eforturilor medicilor, victima a decedat” – se arată în comunicatul ISU Covasna.

Accident mortal CovasnaChichiş – Sfântu în 7 minute

Șeful IPJ Covasna, cms. şef Ioan Popa, spune că după accident au verificat și înregistrările camerei de supraveghere de la intrarea în judeţ și au constatat că omul de afaceri, care conducea un Porsche Cayenne, a ajuns de la Chichiș la Sfântu Gheorghe în doar 7 minute, însă cu doar 300 de metri înainte de locul accidentului a încetinit după ce s-a întâlnit cu un echipaj de poliție. În opinia șefului IPJ, motivul accidentului ar putea fi faptul că șoferul a adormit la volan sau a făcut infarct, cercetările fiind în derulare.

Bărbatul care a decedat în urma accidentului conducea crescătoria de bovine Primo Cezar de la Ghidfalău. Cei care l-au cunoscut au doar cuvinte de laudă la adresa lui. Un fost angajat al Vămii Covasna spune că l-a cunoscut în urmă cu mulți ani, înainte ca România să devină membră a UE. El spune că patronul creștea și vindea bovine și pe atunci și venea la Vamă pentru rezolvarea documentelor necesare. „A fost un om foarte cumsecade, își vedea de treaba lui. Păcat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, sper ca familia să își revină după această pierdere” – spune bărbatul.

Conducătorul autocisternei D. Sandor, de 41 de ani, a scăpat nevătămat şi a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.