ACTUALITATE 27 octombrie 2023

Accident mortal la Întorsura Buzăului

de Daniela Luca | 10775 vizualizări

Un bărbat în vârstă de 56 de ani și-a pierdut viața într-un accident produs în această dimineață, la Întorsura Buzăului. Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe DN 13E, spre Barcani, ar fi pătruns pe contrasens unde a lovit frontal o altă mașină, condusă de un bărbat de 76 de ani. Din impact au mai rezultat alte două victime care au avut nevoie de îngrijiri medicale.  

„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 08:40, Poliția Orașului Întorsura Buzăului a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 13E (strada Libertății) din oraș Întorsura Buzăului.

Din verificările inițiale efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 13E, spre localitatea Barcani, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 76 de ani.

Șoferul de 56 de ani, aflat în stop cardio respirator, a primit îngrijiri medicale la fața locului dar din nefericire nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind pronunțat decesul acestuia”, transmite IPJ Covasna.

Oamenii legii au precizat că șoferul de 76 de ani și o pasageră din mașina condusă de acesta au suferit vătămări și au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.

„Momentan traficul pe DN 13E se desfășoară alternativ, pe un sens, cu dirijarea echipajelor de politie”, se mai arată în comunicatul trimis de IPJ Covasna.

În acest caz, cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

UPDATE

ISU Covasna transmite că victima care a decedat a fost încarcerată.

„La locul intervenției s-au deplasat echipaje din cadrul Stației de pompieri Întorsura Buzăului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar din cadrul Detașamentului de pompieri Sfântu Gheorghe, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD.

De asemenea, la fața locului au fost alocate alte două ambulanțe SAJ dintre care un echipaj cu medic.

În urma accidentului rutier au rezultat trei victime, printre care o victimă fiind încarcerată, aflându-se în stop cardio-respirator”, precizează ISU Covasna.

Aceeași sursă arată că pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul medical care a început efectuarea manevrelor de resuscitare.

„În ciuda tuturor eforturilor depuse de către aceștia, victima nu a răspuns manevrelor, decesul fiind declarat de către medicul echipajului medical.

Celelalte două victime, conștiente și cooperante au fost evaluate medical la fața locului și transportate la spital pentru îngrijiri și investigații suplimentare”, se arată în informarea trimisă de ISU Covasna.

Totodată, pompierii militari au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.