ACTUALITATE 20 septembrie 2010

Accident mortal la Bixad

de Ana Sidon | 204 vizualizări
Şoferul unui autoturism Subaru a murit după coliziunea cu un TIR Un grav accident de circulație a avut loc vineri după masa în localitatea Bixad, în urma coliziunii dintre un autoturism Subaru și un TIR. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mihai Viteazul, pompierii au fost anunțați de accident la ora 17.42, fiind necesară intervenția lor pentru descarcerarea a două persoane. „Două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Sfântu-Gheorghe s-au deplasat la faţa locului.

Şoferul unui autoturism Subaru a murit după coliziunea cu un TIR

Un grav accident de circulație a avut loc vineri după masa în localitatea Bixad, în urma coliziunii dintre un autoturism Subaru și un TIR.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mihai Viteazul, pompierii au fost anunțați de accident la ora 17.42, fiind necesară intervenția lor pentru descarcerarea a două persoane.

„Două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Sfântu-Gheorghe s-au deplasat la faţa locului. În momentul sosirii acestora la locul accidentului, pasagerul din autoturismul înmatriculat în municipiul Bucureşti era preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea şoferului din acelaşi autotursim, care din nefericire era decedat”, arată IJSU.

Luna aceasta s-a arătat destul de plină în materie de accidente rutiere. Astfel, în data de 7 septembrie au avut loc două accidente în zona pasului Oituz, din cauza vitezei neadaptate la drumul umed, iar două zile mai târziu, la Cernat, a avut loc o ciocnire violentă în urma căreia o femeie a fost transportată la Tg. Mureș cu elicopterul SMURD.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Szekely, 21 septembrie 2010
domnilor care comentati acest articol vineri ati fost acolo de stiti asa bine cele petrecute?eu am fost aproape a 10-ea masina care a sosit la locul accidentului si am vazut destul!!ce vina are citeste integral
''panoramix'', 20 septembrie 2010
Ai dreptate DAN ,cand spui de violenta manifestata in trafic de soferii de TIR si putin si la chestia cu politistii,dar, pot spune ca unul din factorii principali ai producerii accidentelor sant citeste integral
Dan, 20 septembrie 2010
Nu comenteaza nimeni cauza accidentului, politistii romani care observam ca fac greve pentru reducerea salariilor cu 25%, dar pe tot teritoriul tarii acesti conducatori de Tir nu-i monitorizeaza citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.