ACTUALITATE 7 mai 2020

(Update) Accident la ieșire din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 9095 vizualizări

UPDATE: Informații actulalizate: https://covasnamedia.ro/actualitate/informatii-actualizate-despre-accidentul-de-pe-strada-paius-david

În evenimentul rutier a fost implicată o autospecială a Jandarmeriei

Un accident cu victimă a avut loc joi dimineață la Sfântu Gheorghe, în zona Străzii Păiuș David. O femeie, care circula ca pieton, a fost accidentată de o mașină a Jandarmeriei.

Cazul a fost preluat spre cercetare de procurori.

A fost azi dimineață, la 7:30 un accident. Nu vă pot spune deocamdată ce a fost. Se fac cercetări, este înregistrat un dosar penal pe vătămare corporală din culpă. Victima a fost dusă la spital, să sperăm că nu va fi nimic mai rău. Ca să fie faptă penală, trebuie să aibă peste 90 de zile de îngrijiri medicale. Poate că (n.red. șoferul) e de vină, poate nu. Urmează să vedem”, au spus, pentru Observatorul de Covasna, reprezentanți ai Parchetului Militar Cluj.

La evenimentul rutier a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Covasna, care a preluat victima și a transportat-o inițial la Spitalul din Târgu Secuiesc. Ulterior, aceasta a fost transferată la Spitalul Județean din Brașov, pentru investigații suplimentare.

Motivul pentru care a fost transferată la Brașov a fost că pacienta avea o pierdere de conștiență, dar nu era în stare foarte gravă”, ne-a declarat directorul SAJ Covasna, Cristian Cimpoi.

Cercetările continuă și chiar dacă reprezentanții Parchetului nu au confirmat, nici infirmat informația, sunt martori care spun că evenimentul rutier s-ar fi petrecut pe trecerea de pietoni din apropierea intersecției cu strada Constructorilor. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.