ACTUALITATE 8 ianuarie 2017

Accident grav cu 4 victime în apropiere de Coşeni

de Iulia Drăghici - Taraș | 1719 vizualizări

Trei adulţi şi un copil au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe în urma unui accident rutier grav petrecut duminică, 8 ianuarie, în jurul orei 10:50, pe DN12 în apropierea localităţii Coşeni, între un autoturism şi o autoutilitară.

Sursă foto: ISUJ Covasna

„Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul unei autoutilitare, un barbat de 41 de ani, care circula dinspre Chichiş către Sfântu Gheorghe, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a derapat şi a pătruns pe contrasens unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. În urma acestui eveniment a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, un bărbat de 51 de ani, şi rănirea uşoară a altor trei persoane, două femei aflate autoturism şi un copil de 10 ani aflat în autoutilitară”, arată un comunicat de presă al lnspectoratul de Poliţie al Judeţului Covasna.

ISU Covasna a intervenit la faţa locului cu două echipaje de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă Covasna cu alte 3 ambulanţe.

„Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii, au rezultat  4 persoane rănite (trei adulți și un copil), din care una încarcerată în fiarele contorsionate alte autoturismului. Forţele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, executarea manevrelor de descarcerare a conducătorului autoturismului şi deconectarea bornelor bateriilor celor două autovehicule. Şoferul autoturismului, în vârstă de 51 de ani, a fost descarcerat de către pompieri şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Sfântu Gheorghe, alături de ceilalți  doi ocupanți din autoturism și copilul aflat în autoutilitară", arată şi comunicatul de presă transmis de ISU Covasna.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să nu bruscheze comenzile autovehiculului

Accident Coşeni 2

Teme articol: Covasna accident grav Coseni DN12
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.