ACTUALITATE 1 iulie 2011

A încetat activitatea la Poligon

de Monica Vrânceanu | 98 vizualizări
Reprezentanţii Primăriei Sfântu-Gheorghe şi cei ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) au avut recent o nouă întâlnire în care s-a discutat intens despre preluarea de către autorităţile locale a terenului Poligonului mare din oraş (aproximativ 70 de hectare). Preluarea, cu care cei din MAI au fost se pare de acord, se va face prin oferirea la schimb, de către municipalitate, a unui teren de aceeaşi mărime şi cu aceleaşi

Reprezentanţii Primăriei Sfântu-Gheorghe şi cei ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) au avut recent o nouă întâlnire în care s-a discutat intens despre preluarea de către autorităţile locale a terenului Poligonului mare din oraş (aproximativ 70 de hectare). Preluarea, cu care cei din MAI au fost se pare de acord, se va face prin oferirea la schimb, de către municipalitate, a unui teren de aceeaşi mărime şi cu aceleaşi caracteristici.

Primarul Antal Arpad a declarat că discuţiile de preluare a Poligonului au decurs destul de bine, precizând că a refuzat însă prelungirea omologării acestuia pentru trageri.

„Cred că în trecut şi mai ales în ultimele luni s-a creat destul de mult disconfort populaţiei care a trebui să asculte tragerile de la Poligon, prin urmare acestea au încetat prin refuzul de a prelungi omologarea în acest sens. Acum am primit şi documentaţia pe baza căreia trebuie să identificăm un alt teren pe care să-l dăm la schimb cu Poligonul şi lucrăm în acest sens”, a mai spus Antal Arpad.

Planurile cu terenul actualului Poligon prevăd extinderea Cimitirului comun al oraşului, precum şi realizarea unor proiecte de dezvoltare locală.

Foto: agenda.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
fratica, 9 iulie 2011
A VENIT CUMVA JIJI BERBECALI LA SF.GHEORGHE SI FACE SCHIMBURI DE TERENURI CU ARMATA SAU E UNUL LOCAL ??????
MISSY, 4 iulie 2011
Da normal, o sa creasca un alt cartier rezidential acolo si cine va avea de castigat oare?
jancu.hu, 2 iulie 2011
este mai sanatos
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.