ACTUALITATE 25 ianuarie 2013

15 milioane de lei pentru noul sediu IPJ

de Székely Emőke | 577 vizualizări

Lucrările au fost oprite acum câţiva ani din cauza datoriilor către constructor.

Șeful IPJ Covasna, cms. şef Ioan Popa, a declarat că a solicitat de la Bucureşti suma de 15 milioane de lei, bani din care ar putea termina sediul în totalitate, iar oamenii legii s-ar putea muta în noul sediu anul viitor.

„Deocamdată lucrările sunt oprite din cauza datoriilor. Avem o datorie de 4 milioane de lei către constructor, iar acesta va continua construcția sediului numai după ce va primi banii” – spune Ioan Popa.

Construirea noului sediu IPJ Covasna a început în anul 2008, iar 2 ani mai târziu lucrările au fost oprite din cauza lipsei banilor. Pe atunci, primarul Antal Árpád a cerut reprezentanților Ministerului Apărării și Internelor să renunțe la construirea sediului, iar imobilul aflat în construcție să devină bloc ANL. Jumătate din apartamente le-ar fi revenit polițiștilor, iar cealaltă jumătate administrației publice locale. Înțelegerea a picat, așadar se va construi conform planului inițial.

Valoarea totală a investiției este de 43 de milioane de lei, iar în noul sediu vor fi birouri, locuri de parcare și sală de sport.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.