ACTUALITATE 10 august 2010

121 de metri de îngheţată

de Ana Sidon | 185 vizualizări
Zilele Covasnei vor avea loc la începutul lunii septembrie, iar invitaţii speciali vor fi DJ Project Zilele orașului Covasna vor fi organizate anul acesta în primul weekend din luna septembrie, timp de trei zile, dar cu buget redus din cauza crizei. Banii vor fi astfel cu 20% mai puțini față de anii anteriori, din bugetul local, dar distracția nu va fi redusă. Nu vor lipsi muzica, dansul, concursurile, un concert DJ Project și deja celebra înghețată gigant. Dacă acum doi ani înghețata avea 100 de metri

Zilele Covasnei vor avea loc la începutul lunii septembrie, iar invitaţii speciali vor fi DJ Project

Zilele orașului Covasna vor fi organizate anul acesta în primul weekend din luna septembrie, timp de trei zile, dar cu buget redus din cauza crizei.

Banii vor fi astfel cu 20% mai puțini față de anii anteriori, din bugetul local, dar distracția nu va fi redusă.

Nu vor lipsi muzica, dansul, concursurile, un concert DJ Project și deja celebra înghețată gigant. Dacă acum doi ani înghețata avea 100 de metri, acum organizatorii de la Prima Ice vor să prepare o înghețată lungă de 121 de metri, cu zece mai mult față de cea de anul trecut.

Sursa foto: Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ion, 10 august 2010
Cred ca va fi si Udrea la aceasta inghetata ca anul trecut a fost. Anul asta cred ca ma bag si eu la inghetata asta uriasa :)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.