ACTUALITATE 27 februarie 2014

Connect-R vine la Zilele Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 719 vizualizări

Pregătirile pentru ediţia 2014 a Zilelor Sfântu Gheorghe continuă, iar organizatorii au anunţat noi nume de artişti care vor urca pe scena Festivalului. Astfel, pe lângă mai mulţi artişti din Ungaria, pe scena Zilelor se vor regăsi şi Connect-R cu formaţia sa – din care face parte şi Joo Sebi, din Sfântu Gheorghe.

Unul dintre organizatori, Dancs Zsolt, a declarat că se doreşte foarte mult promovarea şi atragerea artiştilor locali şi a celor care au plecat din Sfântu Gheorghe şi au reuşit să se afirme în carieră, astfel că şi acesta a fost unul dintre motivele pentru care Connect-R şi formaţia sa au fost invitaţi la Zilele Sfântu Gheorghe. Connect-R va concerta la Sfântu Gheorghe pe 3 mai, de la ora 19,30 pe Scena A.

În plus, organizatorii şi-au propus ca cele mai multe evenimente culturale din cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe să fie accesibile contracost, tocmai în ideea unor programe de calitate. Astfel, biletele scoase până acum la vânzare pentru diverse evenimente şi piese de teatru se vând foarte bine, existând inclusiv public interesat şi din alte judeţe. În aceeaşi idee a promovării artiştilor locali, organizatorii au pregătit o serie de spectacole centrate pe proiecte culturale locale, unde intrarea se va plăti.

Biroul de Evenimente Culturale al Primăriei Sfântu Gheorghe a pus în vânzare, din 24 februarie, bilete pentru cele mai interesante spectacole cuprinse în cadrul Săptămânii Culturale a Zilelor Sfântu Gheorghe. Până la finele lunii aprilie, când va debuta evenimentul, organizatorii vor reveni cu noi detalii, urmând ca treptat să dezvăluie tot mai multe despre ceea ce se va întâmpla de-a lungul acestora.

Citeşte şi Tudor Chirilă şi Rednex cântă la Zilele Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.