ACTUALITATE 21 aprilie 2017

Cinci minute de aur pentru fotbaliștii de la Sepsi OSK

de Iulia Drăghici - Taraș | 1591 vizualizări

Cele trei puncte disputate în partida dintre Sepsi OSK și ASU Politehnica Timișoara vineri au rămas la Sfântu Gheorghe. Echipa de pe locul 2 a câștigat meciul împotriva timișorenilor de pe locul 15, cu scorul de 2-1.

Chiar dacă la pauză covăsnenii au fost conduși cu 0-1, aceștia au revenit în forță în minutele 70, respectiv 75 și au întors scorul în favoarea lor. Răzvan Greu și Dragoş Huiban sunt cei doi marcatori de la Sepsi OSK.

Chiar dacă în prelungirile partidei Daniel Ene ratat un penalty, echipa din Sfântu Gheorghe a încheiat meciul cu o victorie și se menține în clasamentul ligii a 2-a pe locul II, după Juventus București.

Zăpada așternută pe teren a dat bătăi de cap echipei gazdă

Nămeții, de circa 30 de centimetri, care au acoperit terenul au fost aproape să îi facă pe fotbaliștii de la Sepsi OSK să piardă meciul din cauză că administratorii terenului nu mai răzbeau să curețe spațiul de joc. Totuși, într-un apel pe Facebook, conducerea echipei a mobilizat fanii și împreună „au făcut minuni”.

„Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, lansăm un mesaj către suporterii noștri cu rugămintea ca cei care au posibilitatea să ne dea o mână de ajutor la degajarea zăpezii de pe terenul de joc, să fie prezenți azi la ora 16, respectiv vineri la ora 9 la stadionul municipal. Cei care dispuneți de lopeți de zăpadă, să le luați cu voi. Vă mulțumim anticipat!”, au transmis aceștia în cursul zilei de joi.

La fel ca și în cazul meciului disputat, covăsnenii, respectiv conducerea echipei și fanii acesteia, au întors situația în favoarea lor, reușind să curețe în timp util terenul, dar și să se bucure de un meci spectaculos împreună.

„Deja e sigur că până la ora de începere a meciului de astăzi terenul de joc se va prezenta în stare bună. Mulțumiri tuturor care și-au pus umărul și au muncit din greu pentru asta. Am demonstrat din nou că împreună putem face chiar și minuni”, a fost un alt mesaj postat pe pagina de Facebook Sepsi OSK.

Sursă foto: Digisport. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.