ACTUALITATE 26 octombrie 2016

PNL Covasna și-a prezentat candidații pentru parlamentare

de Iulia Drăghici - Taraș | 1694 vizualizări

Candidații PNL Covasna pentru alegerile parlamentare din decembrie și-au depus miercuri candidaturile la Biroul Electoral Județean. În fruntea listei pentru Camera Deputaţilor este Corina Bote, tânăra în vârstă de 28 de ani, consilier în Parlamentul României. Ea este urmată de Constantin Pătru, consilier local la Târgu Secuiesc, Mirela Bucur, consilier local la Sfântu Gheorghe, Anca Maria Băilă, consilier local la Întorsura Buzăului. Pentru Senat, lista este deschisă de consilierul local din oraşul Covasna, Gheorghe Tabalai, viceprimarul din Sita Buzăului, Radu Bularca, fiind următorul pe lista pentru senatori de la PNL Covasna.

„Privesc cu optimism şi încredere această campanie electorală deoarece am venit cu o echipă tânără, care deja a trecut testul alegerilor din iunie, primind votul comunităţii din Covasna. (...) Suntem oameni simpli, ancoraţi la realitatea oamenilor de zi cu zi şi ne dorim să convingem cetăţenii din Covasna cu proiectele noastre concrete şi să ajutăm la dezvoltarea economică a judeţului. (...) Aş vrea să atrag atenţia prin propriul exemplu că tinerii trebuie să se implice activ în viaţa comunităţii”, a declarat Corina Bote, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Consilierul covăsnean Gheorghe Tabalai a precizat în cadrul aceleiaşi întâlniri că toţi cei aflaţi pe listele PNL sunt exemple în comunităţile din care vin. „Putem observa că am încercat să acoperim judeţul din punct de vedere politic cu oameni noi, destoinici, care au reuşit prin puterea exemplului să realizeze ceva atât în viaţa personală cât şi în politica promovată în rândul Partidului Naţional Liberal. (...) Suntem pregătiţi şi capabili să reprezentăm românii din judeţ”, a spus acesta.

Mesaj pentru normalitate din partea PNL

În cadrul conferinţei de presă de miercuri, Mirela Bucur a transmis mesajul PNL pentru această campanie electorală, mesaj care invită atât cetăţenii, cât şi contracandidaţii să adopte poziţii de „normalitate”.

„În campania ce va urma, una ce va agita spiritele din punctul nostru de vedere, noi candidaţii PNL mizăm pe politica bunului simţ şi a măsurii în toate declaraţiile ce vor urma. Echipa noastră dezaprobă orice manifestare de tip extremist şi se va concentra doar pe aportul său la schimbarea lucrurilor în bine prin proiecte care să aducă o viaţă mai bună judeţului nostru. Acest apel îndeamnă clar populaţia electoră să nu se lase manipulată sau impresionată de declaraţii care nu îşi propun decât să destabilizeze, lucru inutil de altfel. Candidaţii PNL sunt oameni ai locului, care trăiesc aici în judeţul Covasna, muncesc, au familii, s-au realizat profesional aici şi sunt ancoraţi în realitatea acestei zone, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Cetăţenii judeţului trebuie să coabiteze împreună, manifestând toleranţă şi încredere şi respect reciproc pentru valorile identitare, indiferent de etnie. Campaniile vin, trec, noi trebuie să trăim aici, împreună. Nu ne vom dezice de acest crez, nici acum, nici în timpul campaniei care urmează, nici după aceea”.

https://youtu.be/ZNb66JxPWWQ

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
lili, 27 octombrie 2016
Las' ca ne propune PSD sa votam Ionela Prodan! Mama sexi-impresarei Ana Maria Prodan, cunoscuta cantareata de muzica populara Ionela Prodan va candida la Covasna pe listele PSD, cap de lista la citeste integral
ion, 27 octombrie 2016
Dupa ce au inchis spitale , ne-au taiat pensii si salarii , mai au tupeul sa fie votati ?
lili, 27 octombrie 2016
Evident ca nu ma asteptam sa o vad pe Alina Gorghiu candidand la Covasna, ea a fugit de Bucuretsi tocmai la Timis! Ce-am vazut insa pe listele PNL arata degringolada PNLista, lipsa de oameni citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.