ACTUALITATE 13 octombrie 2013

Sfântu Gheorghe, în atenția Festivalului Naţional de Teatru Independent

de Monica Vrânceanu | 757 vizualizări

O nouă reprezentație „Haute Cuisine” va avea loc miercuri, 16 octombrie, de la ora 20 la Casa cu Arcade

Haute Cuisine” și „Game. Set. Match.”, două spectacole ce trebuie văzute

Spectacolul de teatru-dans „Haute Cuisine” revine la Casa cu Arcade din Sfântu Gheorghe, astfel că o nouă reprezentație va avea loc miercuri, 16 octombrie, cu începere de la ora 20. Aceasta va fi cea de-a patra reprezentație a „Haute Cuisine”, un spectacol ce s-a născut la inițiativa a trei actori: Fatma Mohamed și Elena Popa de la Teatrul Andrei Mureșanu (TAM) și Veres Nagy Attila, de la Studio M.

„Haute cuisine” este un performance de teatru-mişcare, după un text de Alexandra Felseghi şi Mircea Laslo. Scenografia este semnată de Cristina Milea (TAM), iar muzica de Codin Orășeanu. Spectacolul a fost produs de Asociaţia „Şpraiţ”.

La spectacolul de miercuri, intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Aici se vor afla inclusiv selecționerii Festivalului Național de Teatru Independent (FNTI), care urmează să vizioneze și piesa „Game. Set. Match.”, o producție ce-i are în distribuție pe actorul TAM Sebastian Marina și, din nou, Veres Nagy Attila. Acest spectacol va avea loc joi, pe 15 octombrie, în Barul Teatrului.

Astfel, Sfântu Gheorghe are șansa de a fi reprezentat la FNTI de una din cele două producții – sau, de ce nu, de ambele.

FNTI este primul festival de teatru din România ce reunește artiști și companii de teatru independent din întreaga țară în spații culturale independente sau necovenționale. FNTI se desfășoară la începutul lunii noiembrie, la București, iar în acest an va cuprinde 15 producții în concurs, peste 25 de producții la secțiunea Off, dar și producții internaționale invitate, ateliere și dialoguri pe tema teatrului independent din România.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.