ACTUALITATE 6 iunie 2013

Spitalul Județean vrea să angajeze trei medici

de Székely Emőke | 663 vizualizări

Anul acesta conducerea Spitalului Județean „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe dorește să angajeze trei medici care ar urma să lucreze secția de Urgențe. Directorul medical al spitalului, Antal Álmos, a declarat în nenumărate rânduri că Urgența este secția care are nevoie cel mai mult de medici.

Aprobarea pentru lansarea concursului de ocupare a celor trei posturi de medic a fost deja obţinută, iar conducerea spitalului caută în special medici tineri, care să lucreze în locul celor care ies la pensie. În urmă cu doar câteva zile, Consiliul Județean Covasna a aprobat proiectul de hotărâre cu privire la construirea unor locuințe pentru medici, aceasta fiind una dintre modalitățile prin care spitalul dorește atragerea medicilor la Sfântu Gheorghe.

„Dacă cineva pleacă de la spital sau se pensionează, putem angaja pe altcineva în locul lui, însă nu avem posibilitatea de a mări numărul de personal” – spune managerul unității, András-Nagy Róbert.

Managerul a declarat că pentru funcționarea optimă a spitalului ar mai fi nevoie de 80 de medici, asistenți și infirmieri.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.