TURISM 31 octombrie 2017

„Vizitează Covasna”, locul 2 la un concurs național de renume

de Iulia Drăghici - Taraș | 967 vizualizări

Campania Consiliului Județean Covasna a fost premiată la categoria „Cea mai bună campanie pentru o destinație” la eTravel Awards

Cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România, eTravel Awards, a premiat campania Consiliului Județean Covasna „Vizitează Covasna” cu un loc 2 la categoria „Cea mai bună campanie pentru o destinație”.

„Ne-au apreciat munca pe care am depus-o. Nu numai despre această diplomă putem să vorbim, ci putem să vorbim despre evenimentele de succes în ultima lună, de la AgroFeszt, la Festivalul Deliciilor Dulci – de renume național, unde au fost peste 20.000 de vizitatori și s-au vândut peste 15.000 de kürtőskalács. Iar de weekendul care a trecut, putem să vorbim despre a XV-a ediție a Paradei Cârnaților, unde 72 de echipe înscrise au pregătit peste un kilometru de cârnați, iar alte 12 echipe care au pregătit peste o mie de sarmale”, a declarat președintele CJ Covasna, Tamás Sándor, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

În cadrul eTravel Awards, la aceeași categorie cu „Vizitează Covasna” pe locul 1 s-a clasat campania „Transilvania Train”. Tot locul 2, asemenea campaniei din județ, a fost obținut de „Săptămâna Haferland”. Locul 3 a fost câștigat de campania „Zig Zag prin România”, dar și „Experience Bucharest”.

Evenimentul de înmânare a diplomelor a avut loc joia trecută, în 26 octombrie.

 

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.