TURISM 29 martie 2019

„Valorile județului Covasna”, prezentate la Strasbourg

de Iulia Drăghici - Taraș | 1714 vizualizări

O delegație de la Consiliul Județean Covasna va fi prezentă începând de luni, 1 aprilie, la Consiliul Europei de la Strasbourg. Misiunea trimișilor covăsneni va fi aceea de a promova turistic județul Covasna, spune președintele CJ, Tamás Sándor.

„De luni, avem o deplasare de 4 zile cu 10 persoane din Consiliul Județean, consilieri și persoane din aparatul de specialitate la Strasbourg, la sediul Consiliului Europei, unde Consiliul Județean va prezenta standul de expoziție „Valorile județului Covasna”, la întâlnirea plenară a Consiliului Europei. Scopul, desigur, al acestui program este de a atrage atenția, turistic, către județul Covasna, pentru că totuși sunt reprezentanți din 47 de state din Europa și nu numai”, a declarat joi, într-o conferință de presă, președintele Consiliului Județean, Tamás Sándor.

Activitatea se înscrie în cea de-a 36-a sesiune a Congresului Puterilor Locale și Regionale.

Promovarea județului Covasna va fi făcută anul acesta și prin intermediul Târgurilor de Turism din Europa, la care Asociația pentru Dezvoltarea Turismului din cadrul CJ a anunțat deja că va fi prezentă.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.