TURISM 6 decembrie 2021

Turul Târgurilor de Crăciun, cu Lucian Mîndruță, ajunge și la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1397 vizualizări

Turul Târgurilor de Crăciun, o campanie DIGIFM, derulată în perioada 6 – 10 decembrie a.c., alături de Lucian Mîndruță, ajunge și la Sfântu Gheorghe. Astfel, în 9 decembrie, jurnalistul se va afla cu studioul mobil în reședința județului Covasna, de unde va transmite live între orele 17:00 – 19:00. Scopul demersului este și unul caritabil, pentru că aici se vor colecta donații, în cadrul proiectului #ȘcoalaFărăPauză, demarat în parteneriat cu Băneasa Shopping City și Asociația Banca de Bine.  

„Grupul DIGI sprijină comunitățile rurale prin inițiative de solidaritate, incluse în axa responsabilității, astfel că Turul Târgurilor de Crăciun face parte din proiectul amplu #ȘcoalaFărăPauză, demarat în parteneriat cu Băneasa Shopping City și Asociația Banca de Bine. Digi FM pornește, din nou, în Turul României, alături de Lucian Mîndruță și aduce ediția de Crăciun 2021, amenajând, în perioada 6-10 decembrie, un studio mobil cu însemnele #ȘcoalaFărăPauză. Ascultătorii sunt invitați să aducă fericire copiilor de sărbători și să se alăture Digi FM în cele cinci zile de transmisie On Air, și nu numai. Digi FM va colecta donațiile și le va dărui copiilor mai puțin norocoși, care nu au avut aproape niciodată un Crăciun  fericit. 

Emisiunea On Air va fi prezentată de Lucian Mîndruță, în fiecare după-amiază, între 17:00 și 19:00, direct din Piața Centrală, de la Târgul de Crăciun al fiecărui oraș prezentat. Donațiile pot include jucării, rechizite, haine, echipamente IT de care ascultătorii consideră că nu mai au nevoie, dar care să se afle în condiții bune”, se arată într-o informare publicată pe site-ul DigiFM. 

Turul Târgurilor de Crăciun începe luni, 6 decembrie, în Craiova. Urmează Sibiu, în 7 decembrie, Cluj, pe 8 decembrie, Sfântu Gheorghe, pe 9 decembrie și se va încheia în Iași, pe 10 decembrie. 

Demersul pornește de la un studiu realizat de World Vision, care arată că jumătate dintre părinții din România rurală ar anula, dacă ar putea, Crăciunul din acest an, din lipsa banilor. „Rezultatele demonstrează că 10% din părinţi nu pot asigura familiei nici măcar alimente, în timp ce 1 din 6 părinți nu are nici măcar 10 lei pentru cadoul de Crăciun al copilului, iar 1 din 3 părinți are mai puțin de 50 de lei să cumpere un cadou. De asemenea, o treime din familii nu a avut brad de Crăciun în 2020”, mai arată știrea publicată pe site-ul amintit.  

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.