TURISM 21 mai 2019

Stațiunea Covasna are marcă înregistrată

de Iulia Drăghici - Taraș | 2217 vizualizări

Autoritățile din orașul Covasna au finalizat procedura de înregistrare a mărcii „COVASNA Stațiunea mofetelor și a celor 1000 de izvoare de ape minerale” și versiunea din maghiară a acesteia, „Kovászna A mofetták és 1000 borvízforrás városa”, la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM). Anunțul a fost făcut luni pe Facebook de primarul orașului, Gyerő József.

Am finalizat cu succes procedura de înregistrare la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci a mărcii cu denumirea „COVASNA Stațiunea mofetelor și a celor 1000 de izvoare de ape minerale”, ca brand al orașului nostru. Titularul mărcii este localitatea. Astfel, stațiunea se va promova în viitor, în mod exclusiv, cu acest logo și slogan. Marca poate fi utilizată gratuit de către orice persoană fizică sau juridică în scopul promovării stațiunii, fără drept de exploatare economică în interes privat”, a anunțat Gyerő József.

Marca înregistrată este valabilă 10 ani, începând cu data de 16 iulie 2018, cu posibilitate de reînnoire.

Procedura înregistrării brandului la OSIM este binevenită, mai ales că Stațiunea Covasna aduce cei mai mulți turiști din județ, peste 51.000 doar în 2018, adică aproape jumătate din numărul total de vizitatori înregistrați pe întreg județul.

Stațiunea este renumită în țară și în Europa pentru bazele de tratament și metodele inovative implementate cu ajutorul apelor minerale și mofetelor, dar și pentru peisajele de vis existente indiferent de anotimp.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.