TURISM 13 februarie 2018

Reducere de 50% de „Ziua îndrăgostiţilor“ la centrele balneare din judeţ

de Agerpres | 1221 vizualizări

Cele cinci centre balneare din judeţul Covasna, construite în localităţile Olteni, Belin, Malnaş-Băi, Vâlcele şi Hătuica prin proiectul „Drumul apelor minerale“, oferă miercuri, de „Ziua îndrăgostiţilor“, o reducere de 50% la biletele de intrare.

„Perechile care vizitează miercuri centrele noastre beneficiază de servicii la jumătate de preţ. Biletul de intrare pentru adulţi este de 12 lei, iar pentru elevi şi pensionari de 6 lei, iar mâine va fi la jumătate din preţ (...) În aceste centre se poate face baie în piscine cu apă caldă sau apă rece, avem saune, aparate de fitness, precum şi mese de biliard“, a declarat, pentru AGERPRES, directorul executiv al Asociaţiei pentru Dezvoltarea Turismului din cadrul Consiliului Judeţean Covasna, Jeno Szabolcs.

Cele cinci centre balneare au fost vizitate anul trecut de peste 20.000 de turişti, iar administratorii acestora se aşteaptă ca numărul vizitatorilor să crească în urma punerii în funcţiune şi a unor camere saline, folosite pentru tratarea anumitor alergii sau boli, cum ar fi astmul.

Centrele au fost construite între anii 2011-2014 prin proiectul „Drumul apelor minerale“, iniţiat de Consiliul Judeţean Covasna şi cofinanţat din fonduri europene, cu scopul de a revigora câteva staţiuni lăsate în paragină, dar şi de a dezvolta mai multe localităţi cu potenţial balnear.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.