TURISM 2 martie 2018

(P) Hotelul din Sfântu Gheorghe cu facilități de top și pentru cetățenii orașului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1504 vizualizări

Nu doar turiștii, ci și locuitorii orașului sunt răsfățați la Hotel Fidelitas

Confort de 3 stele, centru wellness, săli de conferință hi-tech, bar modern și internat cu condiții de 2 stele pentru studenții din Sfântu Gheorghe. Acestea sunt câteva dintre facilitățile de top pe care cel mai nou hotel deschis la Sfântu Gheorghe le pune la dispoziția clienților săi, turiști și locuitori ai orașului deopotrivă.

Centrul Wellness din cadrul Hotelului Fidelitas este accesibil tuturor cetățenilor din oraș, nu doar clienților cazați și oferă, în schimbul sumei de 25 de lei, saună finlandeză, jacuzzi sau baie cu aburi. Accesul se face pe bază de programare, spun reprezentanții hotelului, care subliniază că o sesiune de relaxare în cel mai nou hotel din oraș ține peste două ore.

Pe lângă centrul wellness, covăsnenii pot să se bucure zilnic și de serviciile unui bar modern, astfel că locuitorii din cartierul Simeria nu mai sunt nevoiți să meargă până în centrul orașului pentru a se bucura de un spațiu relaxant și  băuturi alese.  

Cele două săli de conferință sunt moderne, cu mobilier și echipamente noi, fiind asigurate și mijloacele tehnice necesare pentru derularea evenimentelor de calitate superioară, printre care și proiector, ecran de proiecţie, Wi-Fi, flipchart, sonorizare, reflectoare, ferestre cu jaluzele black out, dar și orice alt echipament este solicitat. Prețurile în acest caz variază între 250 și 1.100 de lei, în funcție de sală și timpul destinat închirierii.

În ceea ce îi privește pe turiști, hotelul pune la dispoziție 24 de camere cu confort de 3 stele, cu prețuri de până la 300 de lei pe noapte.  Rezervările se pot face atât telefonic, dar și online, prin site-ul propriu, www.fidelitashotel.ro.

Foarte interesant este și faptul că centrul Fidelitas are incluse și 14 camere de cămin, la prețul de 100 de lei pe lună, unde se pot caza doar studenții Universității Sapientia.

Hotelul a fost inaugurat în decembrie 2017, dar lucrările la clădirea de pe strada Berzei au început în 2016. Clădirea a fost construită în anii 1958-1959 pentru a servi drept cămin pentru fosta fabrică de textile. După privatizare, spațiul a fost nefolosit mai mult de un deceniu, după care a fost renovat pe costul Bisericii Reformate.

„Prin realizarea centrului Fidelitas Hotel&Spa Conference nu numai că o clădire aflată în ruine a scăpat de distrugere, dar și orașul Sfântu Gheorghe s-a îmbogățit cu un cămin de elevi foarte bine echipat. Hotelul este parte integrală a fluxului turistic al regiunii, o nouă locație a ospitalității tradiționale transilvănene, la nivel profesionist. Hotelul nostru vă așteaptă cu o echipă bine pregătită și în cel mai modern confort”, au transmis joi, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții hotelului.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.