TURISM 1 martie 2019

Nominalizările pentru gala „Visit Covasna”, în linie dreaptă

de Agerpres | 1246 vizualizări

Au fost făcute peste 90 de propuneri

Nominalizările pentru gala „Visit Covasna”, în cadrul căreia vor fi premiaţi cei mai buni „actori” din turismul covăsnean, au intrat în linie dreaptă, propunerile putând fi făcute până pe data de 4 martie, au anunţat joi reprezentanţii Consiliului Judeţean.

Potrivit acestora, până în prezent au fost făcute peste 90 de nominalizări la diferire categorii, cele mai multe pentru pensiuni şi evenimente turistice.

„Mai sunt încă patru zile până la data de 4 martie, ultima zi în care se încheie înscrierea actorilor din domeniul turismului din judeţul Covasna la una dintre cele 18 categorii anunţate pe pagina web gala.visitcovasna.com. Votul publicului va începe de pe data de 5 martie (...) Până în prezent, au sosit propuneri pentru fiecare categorie din diferite părţi ale judeţului, cele mai populare fiind grupul pensiunilor din mediul rural şi cel al evenimentelor turistice, cele mai puţine nominalizări au fost făcute pentru categoriile Barman şi barista, Camping, motel sau tabără, Cameră de închiriat şi apartament şi Hotel de 1 şi 2 stele. Lista cu prestatorii de servicii turistice sau cea cu persoanele care activează într-una din sectoarele turismului se regăseşte pe pagina web a evenimentului, în cadrul categoriei respective (...) Organizatorii îi încurajează pe toţi să-şi înscrie favoriţii în concurs, fie că este vorba despre un hotel preferat, manej, eveniment turistic sau chiar de un chelner sau bucătar. Până în acest moment, au fost trimise un număr de 93 nominalizări, dar mai sunt numeroşi actori în domeniul turismului care, prin activitatea lor, contribuie la creşterea atractivităţii turistice a regiunii şi a calităţii serviciilor turistice. Pentru ei, această competiţie oferă o bună oportunitate de a primi confirmare şi de a-şi spori popularitatea”, se arată înt-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Cei mai buni „actori” din turismul covăsnean vor fi premiaţi luna viitoare, pe 21 martie, în cadrul unei gale organizată în premieră de către Consiliul Judeţean şi Camera de Comerţ şi Industrie Covasna, cu scopul de a evidenţia efortul şi implicarea lor în dezvoltarea turismului local.

În cadrul acesteia vor fi acordate câte trei premii pe 18 categorii, respectiv marketing turistic online, evenimente turistice, centre de echitaţie şi turism ecvestru, atelierele meşteşugăreşti, agenţii de turism, ghizi de turism, chelner, barman/barista, bucătar, fast food, restaurant clasic, camping, motel sau tabără, cameră sau apartament de închiriat, pensiune din zonă rurală, pensiune în zonă urbană, cazare în castele şi conace, hoteluri de 1-2 stele şi hoteluri de 3-4 stele.

Desemnarea câştigătorilor va fi făcută pe baza votului publicului, care îşi poate exprima opţiunile în perioada 5-17 martie a.c, precum şi pe baza votului unui juriu format din nouă persoane.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.