TURISM 21 februarie 2019

Județul Covasna va fi promovat la Strasbourg

de Iulia Drăghici - Taraș | 996 vizualizări

O delegație a Consiliului Județean merge în aprilie la Consiliul Europei

Județul Covasna va fi promovat din punct de vedere turistic, dar și în ceea ce privește flora și  fauna găsite aici, în plenul Consiliul Europei de la Strasbourg. Activitatea se înscrie în cea de-a 36-a sesiune a Congresului Puterilor Locale și Regionale, care va avea loc în perioada 1 – 4 aprilie 2019.

Anunțul a fost făcut miercuri, 20 februarie, în ședința Consiliului Județean, când s-a precizat și că la eveniment va fi prezentă și o delegație a consilierilor covăsneni.

„Am fost oficial informați despre decizia pozitivă a Biroului Executiv al Consiliului Europei, de la Strasbourg, legat de amenajarea unui stand de promovare a județului Covasna în cadrul celei de-a 36-a sesiuni a Congresului Puterilor Locale și Regionale, unde județul Covasna, prin intermediul domnului vicepreședinte Grüman, deține un mandat”, a spus Tamás Sándor.

O activitate similară a mai avut loc în urmă cu un deceniu, a mai punctat președintele CJ Covasna.

Noi, ca județ, suntem membru în Congresul Puterilor Locale și Regionale din Europa. Va avea loc a 36-a sesiune. La deschidere, în Aula Mare a Consiliului Europei vom avea posibilitatea să prezentăm județul Covasna. Am mai avut un exercițiu de genul acesta acum vreo 10 ani. (...) Noi vrem să mergem cu o ofertă turistică, și de imagine, și de urși, și cu lucruri interesante din județul nostru, informații despre fauna și flora județului nostru”, ne-a declarat președintele CJ Covasna, Tamás Sándor.

Promovarea județului Covasna va fi făcută anul acesta și prin intermediul Târgurilor de Turism din Europa, la care Asociația pentru Dezvoltarea Turismului din cadrul CJ a anunțat deja că va fi prezentă.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.