TURISM 26 octombrie 2018

Județul Covasna, multipremiat la un concurs național de turism

de Iulia Drăghici - Taraș | 775 vizualizări

Consiliul Județean Covasna, prin Asociația pentru Dezvoltarea Turismului a obținut două distincții în cadrul celui mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România, eTravel Awards. De asemenea, și Hotelul Castel Daniel din Tălișoara se află pe lista câștigătorilor în cadrul aceluiași concurs.

Aplicația „Visit Covasna” a Asociației pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna a obținut locul 2 la categoria „BEST TRAVEL APPLICATION”, în cadrul prestigiosului concurs, a cărei gală a avut loc în 24 octombrie la București.

Tot Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în județul Covasna a luat și locul 3 pentru campania „Ținutul Conacelor”, la categoria BEST DESTINATION CAMPAIGN.

Pe lista covăsnenilor care s-au impus în clasamentele naționale la eTravel Awards se regăsește și Hotelul Castel Daniel din Tălișoara, care de această dată a obținut locul 2 pentru cel mai bun website, la categoria BEST GUESTHOUSE WEBSITE, danielcastle.ro. Premiul vine după ce în urmă cu o săptămână, tot acesta a obținut premiul pentru „Cea mai bună afacere de familie din Europa”, la SME Star Awards, distincție decernată în cadrul unei gale desfășurate la Parlamentul European de la Bruxelles.

Anul trecut, Consiliul Județean Covasna a obținut de asemenea locul 2 la eTravel Awards, pentru „Vizitează Covasna”, la categoria „Cea mai bună campanie pentru o destinație”.

 

 

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.