TURISM 9 iunie 2020

Județul Covasna, apreciat de FAPT pentru unitatea dovedită în promovarea turismului

de Iulia Drăghici - Taraș | 2196 vizualizări

Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT) din România, Corina Martin, a lăudat duminică, pe pagina sa de Facebook, județul Covasna pentru organizarea bună și unitatea de care au dat dovadă autoritățile și antreprenorii, în demersurile de relansare a turismului din județ. 

„Organizare și UNITATE impecabile la COVASNA. Pentru a 2-a oară ca invitat oficial la un eveniment în premieră în turismul românesc, la Covasna, și am avut aceeași senzație că mă aflu în altă țară....și asta, pentru un turist aflat în vacanță în România, e cu adevărat unic și special. O călătorie trebuie să aducă experiențe noi, senzații și impresii de altfel și altceva decât „acasă”. Asta căutăm când plecăm de acasă.

M-au impresionat castelele, conacele… o adevărată poveste!

În spatele poveștii, însă, o organizare și o UNITATE impresionante, pentru mine. O LECȚIE pentru mulți.

Am văzut, din nou, eleganță, sobrietate și fermitate. Unitate în mesaj. Nici un fel de răutăți, invidii, acuzații, contre politice, presupuneri și interpretări în presă, șovăieli și scenarii...Am văzut UNITATE.

Și asta, pentru mine , e cu adevărat impresionant.

COVASNA - DESTINAȚIE SIGURĂ.

Turism balnear, agroturism, dar și tărâm de castele, conace, natură, tradiții, farmec și autentic. UNIC.

O experiență fascinantă, pentru mine!

Și o bucurie, să văd că de această dată, după 3 ani de la prima mea prezența la o Conferință de presă la Covasna (când m-am întâlnit tot cu membrii noștri și aceiași reprezentanți ai autorităților locale), de această dată, întreaga conferință de presă s-a desfășurat în limba română. Impecabil.

P.S. Am învățat primele cuvinte în maghiară. Și asta mă bucură. O experiență în plus.

Se întâmplă în ROMÂNIA, la COVASNA!”, a transmis președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT) din România, Corina Martin.

Mesajul vine la scurt timp de la conferința de presă organizată cu scopul lansării programului derulat sub deviza „ Visit Covasna – SAFE PLACE”, prin care peste 60 de unități de cazare au primit certificate care să ateste că sunt sigure și pregătite să primească turiștii, în contextul pandemiei de coronavirus – un demers lansat în premieră în România. 

Am relansat turismul în județul Covasna, prin campania Visit Covasna Safe Place.

Mulțumim dnei Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România pentru că a fost partener în relansarea tuturor destinațiilor turistice interne, fără excepție.

Este importantă prezența vocii industriei care ajută la relansarea turismului în această perioadă incertă. Vom conta în continuare pe sprijinul Dumneavoastră, întrucât județul Covasna este un județ cu caracteristici turistice unice, care merită vizitate și explorate de către toată lumea”, a fost răspunsul dat, tot prin intermediul Facebook, de președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor. 

Corina Martin, care a fost cazată la final de săptămână la Castelul Mikes din Zăbala, a mai spus în cadrul conferinței de presă de vineri, 5 iunie, organizată la Șugaș Băi, în Sfântu Gheorghe, că prima dată când a fost în județul Covasna a fost în urmă cu trei ani când aici se lansa oficial Anul Turismului. „Nicio altă asociație nu a făcut asta atunci și nici de atunci până acum”, a mai spus, vineri, aceasta. 

Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România este o organizație non-guvernamentală, apolitică, înființată în 2009, cu scopul dezvoltării turismului în destinațiile turistice pe care le reprezintă, se arată pe site-ul oficial. 

Sursa foto: Facebook/ Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România – FAPT. 

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.