TURISM 10 ianuarie 2019

Gheață, concerte și foc de tabără, vedetele weekendului în orașul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 3196 vizualizări

Prima ediție „Serbările Gheții” are loc sâmbătă

Patinoarul deschis în acest sezon de iarnă în Stațiunea balneoclimaterică de interes național Covasna se va bucura în acest sfârșit de săptămână, mai exact sâmbătă, 12 ianuarie, de un eveniment special, și anume prima ediție de „Serbările Gheții”.

În programul derulat între orele 10:00 – 21:00 sunt incluse concursuri de patinaj, de săniuș, concerte, dar și un foc de tabără și discotecă pe gheață.

Dorim să diversificăm paleta de ofertă de agrement sau de petrecere a timpului liber în orașul Covasna. Folosindu-ne și de prilejul că avem patinoar în orașul Covasna și funcționează și se bucură de popularitate, am spus să organizăm în jurul patinoarului și în jurul ideii de gheață un eveniment public, distractiv, de agrement, motiv pentru care organizăm pentru prima dată această serbare. Organizăm concursuri de patinaj, foc de tabără și seara o încheiem cu un fel de discotecă pe gheață. Deschiderea o va face fanfara de tineret a orașului Covasna. În rest, vor fi activități în aer liber. O să funcționeze și pârtia de schi, dar acum ne concentrăm asupra patinoarului și a activităților din jurul patinoarului. Îi așteptăm pe toți cu drag să petreacă o zi frumoasă într-un ambient natural, excepțional, spunem noi”, a declarat, pentru OBSERVATORUL DE COVASNA, primarului orașului Covasna, Gyerő József.

Centrul de agrement deschis cu ocazia sezonului rece este amplasat la nici 2 kilometri de oraș, astfel cei care vor să se bucure cu adevărat de natură nu au nicio scuză de a nu vizita spațiul. Pe lângă patinoar, acolo este amenajat și un loc pentru săniuș. Schiorii au de asemenea și pârtia pusă la dispoziție. Există, bineînțeles, și un loc pentru închiriere de echipamente sportive, de la patine, până la schiuri sau altele.

Tot în acest sezon, autoritățile plănuiesc să organizeze o nouă ediție a „Serbării Zăpezii”, unde cei mai buni schiori vor fi în centrul atenției.

Detalii despre prețuri și orarul de funcționare a centrului de agrement sunt disponibile pe site-ul Primăriei Covasna, http://www.primariacovasna.ro, la secțiunea „Pârtia de schi Lőrincz Zsigmond”.

Sursa foto - Facebook/Visit Covasna

Iulia Drăghici - Taraș

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.