TURISM 19 septembrie 2017

Excursii de 30.000 de lei în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1185 vizualizări

Excursii de 30.000 de lei în județul Covasna

Cu un fond de excursii de 30.000 de lei, Fundația Comunitară Covasna a dat startul, luni, 18 septembrie, înscrierilor în programul de excursii „Mai mult decât un loc pe hartă”. Înscrierile se pot face până în 27 septembrie.

Valoarea sponsorizărilor acordate de Fundația Comunitară Covasna pentru excursiile elevilor în interiorul județului, în luna octombrie, este între 500 şi 1.500 de lei, în funcție de proiect.

Înscrierile se fac în perioada 18–27 septembrie, iar potrivit orarului acțiunii, pe 2 octombrie vor fi publicate rezultatele selecției.

„Se pot organiza excursii de o zi durată, dar numai în județul Covasna. Aceasta este o condiție importantă. (...) Pot aplica grupuri de la școli primare, până la liceale. Scopul programului este acela de a întări colectivele claselor, precum și cel de a atrage atenția copiilor și tinerilor asupra valorilor din județul nostru. Aceste valori pot fi de natură culturală, științifică, tradiționale, precum și economice. Acesta din urmă este un punct important pentru că vrem ca tinerii să aibă în fața lor un punct de vedere pozitiv, care poate să îi încurajeze în ideea că în județul Covasna sunt resurse destule care pot să îi țină acasă, să își găsească rostul vieții în locul natal”, a declarat, luni, când a avut loc lansarea programului, directoarea executivă a Fundației Comunitare Covasna, Bereczi Kinga.

Din 2012, când a fost lansat programul, și până în prezent, peste 5.000 de elevi din județ, respectiv peste 110 grupuri de școlari, au fost beneficiari ai programului, care în fiecare an este suprasolicitat în ceea ce privește cererea.

Aplicaţiile vor fi depuse la biroul Fundaţiei Comunitare Covasna (Sf. Gheorghe, Str. Bisericii nr. 1A) şi vor consta în completarea unui formular-tip, într-un exemplar, ştampilat şi semnat de către directorul unității de învățământ. Formularul poate fi descărcat de pe pagina de internet al Fundației: www.hka.ro . La aplicație trebuie atașat CV-ul însoțitorului de specialitate.

Informații suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail hka@hka.ro sau numărul de telefon 0758-629959.

 

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.