TURISM 10 iunie 2021

Complexul de agrement de la Şugaş Băi îşi reia integral activitatea; se redeschid centrele spa şi de tratament

de Agerpres | 2483 vizualizări

Complexul de agrement din staţiunea Şugaş Băi, aflată la aproape 10 kilometri de municipiul Sfântu Gheorghe, îşi reia integral activitatea, la sfârşitul acestei săptămâni urmând să se redeschidă centrul spa şi centrul de tratament, au anunţat, miercuri, autorităţile locale.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sfântu Gheorghe, turiştii care vin la Şugaş Băi au la dispoziţie numeroase posibilităţi de relaxare şi petrecere a timpului liber, de la terenuri de tenis şi minigolf, parc de aventură şi perete de escaladă până la saună şi hidromasaj în apă minerală.

„Mai multe dintre facilităţile de agrement de la Şugaş Băi s-au redeschis deja la începutul lunii mai (...) Astfel, se pot folosi terenurile de tenis şi de minigolf, doritorii de adrenalină pot reveni în parcul de aventură, iar cei mai curajoşi îşi pot încerca norocul la escaladă, sub supravegherea personalului calificat, pe panoul de alpinism cu 11 culoare amplasat în aer liber. Centrul de agrement este deschis de marţi până vineri, între orele 15:00 şi 21:00, iar în weekend, între orele 11:00 şi 21:00. Cei care îşi doresc mai degrabă să se relaxeze şi să aibă parte de momente de odihnă, pot vizita începând cu 11 iunie centrul de tratament de la Şugaş Băi, între orele 11:00 şi 19:00. Aici vizitatorii pot beneficia de trei tipuri de tratamente: hidromasaj în apă minerală, saună şi masaj cu pietre jad. Fiecare tratament durează 20 de minute, iar durata unui pachet de tratamente este de 60 de minute, preţul întreg al acestui pachet fiind de 20 de lei“, se arată într-un comunicat de presă, postat pe pagina de internet a Primăriei.

Pentru a respecta măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, paturile de masaj şi căzile, aflate în camere separate, pot fi utilizate doar de o singură persoană, aceste servicii necesitând o rezervare prealabilă.

Începând de vineri, 11 iunie, se redeschide şi Şugaş Spa, unde vizitatorii au la dispoziţie piscine interioare cu apă caldă şi rece, saune, baie de aburi, sală de gimnastică şi sală de evenimente.

Taxa de intrare în cursul săptămânii este de 9 lei de persoană, redusă la 6 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi de 12 lei la sfârşitul săptămânii, redusă la 8 lei pentru categoriile enumerate anterior.

Accesul este limitat la 3 ore de persoană, în bilet fiind incluse utilizarea spa-ului, a sălii de conferinţe şi a sălii de sport.

Persoanele care doresc pot să achiziţioneze abonamente valabile pentru o perioadă de la 30 de zile până la un an, ce vor putea fi utilizate pe baza unui sistem de puncte.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.