TURISM 19 aprilie 2019

Centrul de agrement de la Comandău va fi dat în folosință în cel mult 3 luni

de Iulia Drăghici - Taraș | 2098 vizualizări

Consiliul Județean a alocat 3,5 milioane din buget pentru finalizarea lucrărilor

Centrul de agrement pentru tineret care se construiește în localitatea Comandău va fi dat în folosință peste cel mult 3 luni, a declarat joi, în cadrul ședinței de Consiliu Județean, președintele Tamás Sándor. Subiectul a fost abordat în contextul în care consilierii au alocat joi 3,5 milioane de lei din bugetul județean pentru finalizarea lucrărilor.

„Eu pot să afirm că în trei luni de zile terminăm această investiție. Anul ăsta mai avem de alocat 3,5 milioane de lei pentru finalizare. Se lucrează în interior deja și urmează după aceea și incinta taberei – centrului de agrement pentru 60 de persoane, pentru sportivi și pentru activități culturale și de tineret. Vom avea o tabără care se poate folosi zi și noapte, pe timp de vară și iarnă, iar asta este foarte important. Dacă vă mai amintiți, în această locație zeci de ani au fost căsuțe din lemn care erau în proprietatea Statului Român. Le-am preluat de la Ministerul Tineretului și Sportului și uite că am arătat că putem să fim gazde mai bune decât Ministerul”,  a spus joi, la ședința de CJ, Tamás Sándor.

Proiectul prevede clădiri care vor găzdui o sală de mese cu 90 de locuri, dar și spaţii de cazare cu 2-3 paturi. În curte va fi amenajat un teren de sport multifuncţional, cu gazon.

Tabăra de la Comandău a fost transferată în anul 2009 din proprietatea Ministerului Tineretului şi Sportului în cea a Consiliului Judeţean. În anul 2015 a fost dată în administrarea Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Sfântu Gheorghe.

Lucrările de modernizare și reabilitare au început în 2017.

(Sursă foto: Facebook/ Tamás Sándor)

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.