TURISM 9 martie 2018

Aplicaţia mobilă „VisitCovasnaCounty“, descărcată de peste o mie de persoane

de Agerpres | 819 vizualizări

Aplicaţia mobilă #VisitCovasnaCounty, prin intermediul căreia se pot obţine informaţii despre atracţiile turistice, unităţile de cazare şi evenimentele organizate în zonă, a fost descărcată de peste o mie de persoane în decurs de şase luni de la lansare, a precizat conducerea Consiliului Judeţean Covasna.

În ultima lună, cei mai mulţi utilizatori au provenit din România, respectiv din Bucureşti, Sfântu Gheorghe, Timişoara, Sibiu şi Cluj-Napoca, urmată de Ungaria, Marea Britanie, Peru, Belgia şi Germania, iar cele mai accesate evenimente au fost „Joia gurmanzilor“, Cupa României la baschet masculin şi programul celei de-a 27-ediţii a Zilelor Sfântu Gheorghe, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

„Încurajăm deopotrivă toţi covăsnenii şi turiştii aflaţi în vizită să descarce aplicaţia, deoarece aceasta reprezintă o modalitate excelentă de a cunoaşte atracţiile turistice ale judeţului. Un element important al aplicaţiei îl constituie faptul că oferă posibilitatea evaluării serviciilor oferite de întreprinderile turistice, sperăm că aceste evaluări vor oferi informaţii utile“, a afirmat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Grüman Róbert, citat în comunicat.

Potrivit acestuia, platforma, lansată la finele lunii septembrie 2017, îşi propune să adune la un loc toate evenimentele din judeţ şi să ofere o imagine de ansamblu despre turismul covăsnean, de la manifestările care conferă unicitate şi identitate acestei regiuni, până la meşteşugurile tradiţionale, oportunităţile de aventură şi recreere şi datele de contact ale unităţilor de cazare şi restaurantelor.

Aplicaţia, disponibilă în trei limbi - română, maghiară şi engleză, poate fi descărcată gratuit pentru Android sau IOS de pe site-ul www.visitcovasna.com şi este disponibilă atât în Google Play, cât şi în AppStore.

Foto: Kocsis B. János

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.