TURISM 8 februarie 2018

Șugaș Băi se pregătește de Serbările Zăpezii

de Iulia Drăghici - Taraș | 911 vizualizări

SNOW FEST are loc în acest sfârșit de săptămână

O nouă ediție a serbărilor zăpezii de la Șugaș Băi va avea loc sâmbătă, 10 februarie a.c.. Organizatorii evenimentului pregătesc concursuri de făcut oameni de zăpadă sau de schi sau chiar activități de zumba pe zăpadă. Seara se va încheia cu o petrecere, animată de o coborâre pe schiuri cu făclii.

„Vino sâmbătă, 10 februarie la Șugaș Băi, te aşteptăm cu premii și surprize pentru toate vârstele: concurs de făcut oameni de zăpadă pentru cei mici, concursuri de schi pentru copii pe pârtia mică! Tot aici puteţi încerca cea mai nouă colecție de schiuri și snowboarduri de la ATOMIC, ROSSIGNOL, WINTER OUTLET! SNOW ZUMBA – cu Vitus Kinga de la Club Sportiv Sport All, coborâre pe schiuri cu făclii! Seara de la ora 20 vă invităm pe toţi la After ski party!”, arată evenimentul de promovare al acțiunii prin intermediul Facebook.

„Avem programe pentru cei mici, dar și pentru cei mari, așa că îi așteptăm pe toți cei care vor să petreacă timp frumos în aer liber”, ne-au transmis reprezentanții Sepsi ReKreativ.

Transportul la Șugaș Băi se poate face din centrul municipiului Sfântu Gheorghe cu autobuzul, care circulă după următorul orar: Sfântu Gheorghe - Șugaș Băi: orele 10, 12, 16, 18, 19:30; Șugaș Băi - Sfântu Gheorghe: orele 13, 19, 22.

Distribuie articolul:  
|

TURISM

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.