Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: Tompa Krisztián, Sportivul Anului în județul Covasna

de Observatorul de Covasna | 368 vizualizări

Cititorii Observatorul de Covasna și CovasnaMedia.ro au decis: sportivul anului în județul Covasna este Tompa Krisztián. Acesta a obținut locul 1 în clasamentul Superlativelor Anului la această categorie, cu 228 de voturi.

La 20 de ani, Krisztián este multiplu campion național la motocros, campion est-european, dar și campion al Ungariei, însă titlul de care este cel mai mândru este locul III la Campionatul Mondial de Juniori, obținut în 2012. Cu ocazia unui interviu oferit ziarului Observatorul de Covasna, sportivul ne-a spus că s-a urcat pe motor pentru prima oară la vârsta de 4 ani, iar de atunci și-a petrecut majoritatea timpului la antrenamente și concursuri.

Pe locul al doilea s-a clasat ultraciclistul Bagoly Levente, care a făcut turul României pe două roţi, pedalând 2.700 de kilometri în 9 zile (212 voturi), iar pe trei, Vajna János, tânărul care a încercat să facă Everestingul la Sugas Băi (153 de voturi).

Această categorie a fost cea mai votată din cele 20 ale Superlativelor.

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.