Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: știrea anului în județul Covasna

de Observatorul de Covasna | 421 vizualizări

Subiectul știrii anului, votat în cadrul campaniei Superlativele Anului, nu este nici pe departe unul surprinzător, pentru că are legătură cu criza care a dominat 2020 – COVID-19. Primul loc în acest clasament îl ocupă, așadar, „Primul caz de coronavirus în județul Covasna”. Știrea a fost citită pe CovasnaMedia.ro de peste 12.650 de ori și votată pe această poziție fruntașă de 79 de persoane.

Știrea a informat că o femeie în vârstă de 53 de ani din orașul Covasna a fost prima persoană din județ pentru care s-a confirmat infectarea cu virusul SARS-COV-2. Rezultatul a fost făcut public în 11 martie.

Următorul subiect în clasament (foarte aproape ca număr de voturi de locul 1), cu 78 de voturi, este cel al scrisorii transmise de un medic din Covasna, primarului orașului, în care se sublinia, printre altele, gravitatea situației generate de COVID-19 și faptul că cetățenii nu respectă regulile și recomandările impuse de autorități. Știrea a fost citită de peste 28.500 de ori.

Pe locul al treilea, participanții la „Superlativele Anului” au decis că reportajul „Valea Mare: mărturii după potop”, în care se vorbește despre inundațiile din iunie, merită locul al treilea, cu 48 de voturi. Subiectul a fost accesat de peste 14.400 de ori.  

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.