Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: Sepsi OSK își adjudecă performanța sportivă a anului

de Observatorul de Covasna | 364 vizualizări

Fără îndoială, momentul în care echipa fanion a județului Covasna, Sepsi OSK, a ajuns în finala Cupei României nu va fi uitat prea curând. Și acest lucru se vede din rezultatele Superlativelor CovasnaMedia.ro la categoria „Performanța sportivă a anului”, unde reușita a adunat 196 de voturi, cel mai mare număr.

În 22 iulie 2020, Sepsi OSK a scris istorie pentru județul Covasna, când pe stadionul Ilie Oană din Ploiești a întâlnit-o pe FCSB, în finala Cupei României. Trofeul a fost adjudecat în final de echipa bucureșteană, dar covăsnenii au avut parte de cea mai importantă partidă de la înființarea clubului și până atunci, potrivit antrenorului Leo Grozavu.

Și echipa de baschet Sepsi SIC, care a obținut 98 de voturi la Superlativele Anului, a realizat o performanță notabilă anul acesta, în februarie, când a obținut, din nou, Cupa României la Baschet feminin.

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.