Superlativele Anului 2020 22 decembrie 2020

Superlativele CovasnaMedia.ro: Saint George City of Debate, evenimentul anului dedicat tinerilor

de Observatorul de Covasna | 436 vizualizări

Saint George City of Debate s-a poziționat pe primul loc la categoria „Evenimentul anului dedicat tinerilor” din cadrul Superlativelor CovasnaMedia.ro, cu 253 de voturi obținute.

Competiția pentru suflet și minte a liceenilor din toată țara, SGCoD, a avut a 14-a ediție în martie 2020. De-a lungul anilor, evenimentul s-a poziționat ca fiind cel mai important concurs-dezbatere pentru tinerii pasionați de acest domeniu. 

Ce îmi place foarte mult la competiția din Sfântu Gheorghe este faptul că se adună toată comunitatea de dezbateri de aici pentru un singur eveniment. Eu nu am mai văzut genul acesta de coeziune, de lucru în echipă, de dorință de a face ceva împreună ca și comunitate, eu nu am mai văzut asta. În București sigur nu, dar nici în alte orașe la competițiile la care am fost, deci apreciez foarte mult chestia asta și întotdeauna este una dintre cele mai bine organizate competiții din țară, aș zice chiar comparativ cu unele competiții internaționale la care am participat”, spunea, în martie, după dezvăluirea rezultatelor, unul dintre membrii echipei câștigătoare „LDC București”, Teodor Grama.

Pe locul al doilea s-a clasat Cupa de schi „Profesor Iordan Popica”, evenimentul unde aproape 100 de copii au dat tehnologia pe ore de schiat la Valea Mare (cu 47 de voturi), iar pe locul al treilea competiția organizată de Primăria Sfântu Gheorghe, „Cele mai atletice clase” (39 de voturi).

Votul pentru stabilirea Superlativelor Anului în județul Covasna, o campanie Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, a debutat în 27 noiembrie și s-a încheiat în 20 decembrie. În total au fost exprimate aproape 5.900 de voturi, în toate cele 20 de categorii.

Distribuie articolul:  
|

Superlativele Anului 2020

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.